KYNSISTUDIOPALVELUTRAKENNEKYNNET

Rakennekynnet ovat kauniin kiiltävät ja luonnolliset. Pituus määräytyy asiakkaan toiveen mukaan.
- Rakennekynsiä on helppo hoitaa, ne pysyvät kauniina pitkään.
- Rakennekynnet ovat hyvä apu myös kynsien pureskelijoille.

Miten rakennekynnet tehdään?
Varaudu ajallisesti, sillä rakennekynsiä ei tehdä hetkessä. Aikaa siihen kuluu n. 2 tuntia. Kynnen päällyskerrosta hiotaan varovasti. Näin saadaan karhea ja kestävä kiinnityspinta. Rakennekynnen pituuden muodostava tippi kiinnitetään omaan kynteen.
Valokovettimella kovetetaan geelikerroksia tipin päälle. Näin saadaan kynnen muoto ja kestävyys.

LCN Light Concept Nails

Light Concept Nails- menetelmä on kehitetty Saksassa.Tuotekehitys on kohdistettu materiaaleihin. jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen, kuten joustavuuden, paksuuden, öljy- ja kosteuspitoisuuden. Geelin pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, eikä aggressiivisiin kemikaaleihin. Kehitystyön tuloksena LCN- menetelmästä on tullut edistyksellisin ja johtava rakennekynsimenetelmä maailmassa.

LCN-tuotteiden taustalla oleva historia ja filosofia vakuuttavat tuotteiden korkeasta laadusta. Light Concept Nails tarjoaa mahdollisuuden valita jokaisen asiakkaan kynsille parhaiten sopivan tekotavan – mahdollisuus, jota aiemmin ei ole ollut.

Light Concept Nails on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 1988. Jatkuva tuote kehitys takaa, että se on aina askeleen edellä muita.

Light Concept Nails on maailmanlaajuisesti johtava valokovetteinen rakennekynsi menetelmä, eikä sen valokovetteisia materiaaleja voi verrata minkään muun valmistajan geeleihin. Koostumus on täysin erilainen. Geeleillä ja geeleillä on ero kuin yöllä ja päivällä.

Light Concept Nails etuja muihin menetelmiin verrattuna: ei primeria, ei haitallisia verenkiertoon imeytyviä aineita, ei hajua, se ei kellastu eikä värjäänny värilakkojen pigmenteistä, erilaisille kynsille on mahdollisuus valita joustavuudeltaan erilainen, juuri kyseisille kynsille parhaiten sopiva geeli, luonnollinen ulkonäkö myös ilman lakkaa.

Valokovetteinen LCN-menetelmä

Kynnen pinnalle muodostuu joustava kerros, joka "elää" luonnollisen kynnen mukana ja pysyy tiiviisti kynnen pinnassa niin, ettei kynnen ja geelin väliin pääse kosteutta. Geelit eivät ole myrkyllisiä, sillä niiden pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyliketjuihin, eikä aggressiivisiin kemikaaleihin.
Niistä ei em. syystä myöskään imeydy kynsialustan verenkiertoon haitallisia aineita. LCN-menetelmän etu on myös hajuttomuus, sillä geeleistä ei vapaudu kovettuessaan ilmaan haitallisia kaasuja tai hajuja.
Luonnollinen kynsi on suojassa geelin alla. Se säilyttää kosteutensa ja voidaan kasvattaa pitkäksi niin, ettei enää tippejä tarvita, vaan pelkkä vahvistaminen geelillä riittää – todellinen apu esimerkiksi kynsien pureskelijoille.
Light Concept-geelikynnen vahvuus on noin 60-kertainen käsittelemättömään kynteen verrattuna.


KESTOLAKKAUS

Geelilakkaus on UV -valokovetteinen lakkausmenetelmä, joka sopii erityisen hyvin manikyyriasiakkaille ja niille, kenellä on kauniit ja hyväkuntoiset omat kynnet.

PEDIQUE

LCN / Wilde Pedique -geeli, kosmeettinen varpaankynnen korjaus
Jalkojemme täytyy sietää stressiä: seisomista, tiukkoja kenkiä, riittämätöntä tuuletusta ja liikaa kosteutta. Siksi kyntemme voivat vaurioitua.
Tänä päivänä kynsisairaudet voidaan hoitaa menestyksekkäästi ja pysyvästi kosmeettisin keinoin. Tämän on mahdollistanut moderni, korjaava Wilde Pedique -jalkojenhoitotuote, jolla ammattilainen voi hoitaa jalkojasi yksilöllisesti.

Mitä moderni varpaankynnen korjaus tarkoittaa?
Wilde Pedique on tuote, jolla voidaan korjata varpaankynsi joko osittain tai kokonaan ja saada siitä kosmeettisesti kaunis. Yksikomponenttigeeli on valokovetteinen synteettinen geeli, joka kovetetaan UV-valon avulla.

Wilde Pedique on elastinen geeli, joka mukautuu jalkojen ja varpaiden liikkeisiin. Siten rakennekynsi jaloissa tuntuu aivan luonnolliselta ja istuu hyvin kynnellä.

Wilde Pedique -hoitajasi valitsee yksilöllisesti juuri sinulle sopivan geelisävyn riippuen kynsiongelman laadusta. Siten kynnen pinnan värjääntyminen voidaan peittää tai kynsipedin väritystä parantaa.
Kenelle Wilde Pedique sopii?
Geeliä voidaan käyttää kaikille terveille kynsille kosmeettiseksi vahvistukseksi, mutta myös erilaisista kynsiongelmista kärsiville. Kynsisairauksien hoidon yhteydessä geeli on erittäin hyvä apu. Wilde Pediquen avulla varpaan kynsi on esteettisesti kaunis koko hoitojakson ajan.