KOSMETOLOGIPALVELUT

Nettiajanvaraus kosmetologille

KESTOPIGMENTOINTI

Haluaisitko pysyvän, ammattilaisen tekemän meikin?
Kestopigmentoinnilla on mahdollista ”meikata” kulmakarvat, huulten- ja silmienrajaukset, kauneuspilkut ja täydentää vetäytyneet ohimolahdekkeet 2-5 vuoden ajaksi. Pigmentointi kestää hikoilun, saunomisen ja nopeuttaa aamun rutiineja. Huono näkö, alopecia, urheiluharrastus, asiakaspalvelutyö ja halu olla aina huoliteltu ovat loistavia syitä hankkia kestopigmentointi.

Vuosia muuttumattomana pysynyt kestomeikki on tehty tatuoimalla. Monet alan yrittäjät sekoittavat pisaran pigmentointivääriin tatuointiväriä nopeuttaakseen toimenpidettä, syventääkseen väriä ja laskeakseen ainekustannuksia. Näiden kahden värin sekoittamisen vaikutuksista ei ole tehty tutkimuksia ja tällainen toiminta on eettisesti arveluttavaa. Kasvot myös muuttuvat jo viidessä vuodessa merkittävästi, jonka vuoksi ikuista meikkiä on syytä välttää. Tatuoinnit ovat kauniita muualla kehossa, mutta kestomeikki on syytä tehdä maltillisesti ja turvallisilla väreillä.


Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan ja värit valitaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Puudutetta käytetään ja lisätään toimenpiteen aikana. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan neljän viikon kuluttua ja viimeistään puolen vuoden päästä, jolloin käsittelyn hinnaksi tulee 70€. Toisen kestomeikkaajan tekemän pigmentoinnin korjaamisen hinta katsotaan asiakaskohtaisesti. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Kestomeikkaaja Jonna Lehtonen on pigmentoinut asiakkaita vuodesta 1999 ympäri Suomea sekä kouluttanut alalle tulevia uusia yrittäjiä.

Kotihoito-ohjeet

Pigmentoinnin tulos näyttää muutaman päivän ajan tummemmalta kuin toivottu lopputulos, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa kuolleen ihosolukon mukana pois. Silmäluomet turpoavat yleensä hiukan rajausten jälkeen ja turvotus voi kestää 1-3 vuorokautta. Huulten rajausten yhteydessä voi ilmaantua huuliherpes siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa on syytä käyttää välittömästi herpeksen hoitoon tarkoitettua voidetta. Huuliherpestä ennalta ehkäisevää lääkettä voi hankkia myös reseptillä ennen pigmentointia.

Pigmentoinnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää meikin, voiteiden ja puhdistusaineiden käyttöä käsitellyillä alueilla. Saunomista, solariumia, aurinkoa ja voimakasta hikoilua tulisi välttää myös muutaman päivän ajan. Käsiteltyjä alueita (lukuun ottamatta silmien rajausta) olisi hyvä voidella esim. apteekista saatavalla punaisella Bebanthenilla. Kaikissa askarruttavissa asioissa ota yhteyttä hoitolaasi.FILLERIT

Revitajal fillereitä on saatavilla 20mg/ml (thin), 25mg/ml (medium) ja 30mg/ml (strong). Kosmeettiset täyteaineet nostavat syvät juonteet välittömästi ja pyöristävät valahtaneet piirteet nuorekkaiksi ilman kirurgiaa. Käyttökohteita ovat mm. huulet, nasolabiaali juonteet, suupielestä alaspäin menevät juonteet, poskipäät, sibeliusrypyt ja kyynelkanavasta silmäpussin reunaan ulottuvat syvänteet. Vaikutus säilyy neljästä kuukaudesta kahteentoista riippuen täyteaineen vahvuudesta ja pistoskohdasta.

Ennen toimenpidettä iho puudutetaan, tällöin käsittely on lähes kivutonta. Fillerit sopivat melkein jokaiselle. Ainoastaan henkilöille, joilla on verenohennuslääkitys, ovat joutuneet sairaalaan vakavan lääkeaineallergian vuoksi, ovat saaneet aiemmin injektioista allergisia reaktioita, on verenvuototauti, pistettävällä alueella ihosyöpä, kystinen akne, ovat raskaana tai imettävät ei hoito sovellu.

Hoidon jälkeen ihoon voi tulla pieniä mustelmia, punoitusta, turvotusta ja arkuutta. Yleensä kaikki oireet häviävät viikossa. Turvonnutta aluetta voit hoitaa kylmäkääreillä.  Älä “muotoile” aluetta itse käsittelyn jälkeen. Vältä alkoholia heti injektiohoidon jälkeen, koska se voi lisätä mustelmien mahdollisuutta. Saunaa ja hikoilua olisi hyvä välttää kaksi päivää hoidon jälkeen. Meikata voit normaalisti muutaman tunnin jälkeen käsittelystä.

Täyteainehoidoilla saavutetaan nuorekkaampi ulkonäkö nopeasti, kirurgisia toimenpiteitä huomattavasti edullisemmin ja paljon pienemmin riskein. Kosmetologi Jonna Lehtonen on tehnyt injektiohoitoja jo kuusi vuotta.


MESOTERAPIA

Mesoterapia-injektiohoito on toimenpide, joka auttaa taistelemaan mm. selluliittia, ylipainoa ja ihon vanhenemista vastaan ilman kirurgin veistä. Ranskalainen lääkäri, Michel Pistor, keksi mesoterapian jo 1900-luvun puolivälissä, joten menetelmä on ollut pitkään käytössä. Mesoterapia suoritetaan pistämällä hyvin ohuilla neuloilla erilaisia vaikuttavia aineita dermikseen. Mesoterapiaa käytetään mm:

- kaulan, kasvojen ihon ja decollete-alueen nuorentamiseen
- selluliitin hoitoon ja rasvakudoksen pienentämiseen
- tummien silmänalusten vaalentamiseen ja silmäpussien pienentämiseen
- kuivan ihon hoitoon
- ihonvärin kirkastamiseen ja raikastamiseen

Mesoterapiassa käytettäviä aineita ovat mm. aminohapot, koentsyymit, vitamiinit, hyaluronihappo, mineraalit ja nukleiinihapot. Vaikuttavat aineet valitaan hoidettavan potilaan tarpeen mukaisesti. Mesoterapia vaikuttaa hyvin tehokkaasti, koska vaikuttavat aineet viedään suoraan ihon sisään. Mesoterapia ei sovi potilaille, joilla on diabetes, onkologisia ongelmia (syöpäkasvain), sydäntahdistin, vaikea akne eikä raskaana olevalle potilaalle. Ennen toimenpidettä ja sen jälkeen:

Mesoterapiahoitoa varten ei tarvitse valmistautua mitenkään erityisesti. Pienien mustelmien ilmaantuminen voi olla mahdollista.
Jotta tulos olisi paras mahdollinen, suositellaan hoidon toistamista. Kasvoille suositellaan tehtäväksi mesoterapiahoito 4-9 hoitokertaa 1-2 viikon välein.


MESOLANGAT

Mesolankakohotuksessa on kysymys kasvojen kohottamisesta injektiona pistettävän  Polydioxanon-langan avulla. Polydioxanon-lanka on verrattavissa itsestään sulavien tikkien materiaaliin. Välittömän kohotuksen lisäksi toimenpide stimuloi kollageenin muodostumista ihossa ja paras tulos onkin nähtävissä 2-6 kuukauden jälkeen toimenpiteestä.

Toimenpiteen asian ydin on nähtävissä sen nimessä "mesolangat". Menetelmä on yhdistelmä mesoterapiasta ja langoista. Tärkeimpinä instrumentteina toimivat hyvin ohuet, korkealuokkaisesta teräksestä valmistetut neulat. Neulassa on kiinnitettynä hyvin ohut polydioxanon-lanka. Lanka viedään injektiona suoraan ihoon, johon se vähitellen imeytyy fermentoitumisen seurauksena muodostäen näin ohuen "pansssarin". Mesolangat eivät ainoastaan vahvista ihon ulompia kerroksia, vaan parantavat niiden koostumusta samalla tavoin kuin perinteisessä mesoterapiassa.

Menetelmä nuorentaa kasvoja keskmäärin 5-vuodella. Se poistaa sekä pinnallisia että syvempiä juonteita, muotoilee kasvojen ovaalia sekä vahvistaa ihoa. Mesolankoja voi käyttää niin kasvoille kuin vartalollekin. Tulos riippuu pitkälle käytetystä lankojen määrästä. Nuorempi asiakas voi hyötyä muutamasta langasta, mutta ikäntyneen asiakkaan käsittelyssä käytetään vähintään kymmeniä lankoja. Yhden langan hinta on 18,50€/kpl.

Mesolankojen käytöstä ei ole havaittu allergisia reaktioita. Turvotusta voi esiintyä muutamia päiviä toimenpiteen jälkeen ja mustelmien mahdollisuus on olemassa.

Alueet
- Suu- ja silmänympärysjuonteet
- Nasolabiaalijuonteet
- Poskien ja leuka-alueen kohotus
- Otsan juonteiden siloitus
- Kasvojen ovaalin kohotus
- Kaula ja decollete-alueen muutokset
- Käsien-, lantion-, pakaroiden- ja vatsan muutokset

Hoito-ohjeet
- Ei alkoholia toimenpidepäivänä, eikä kolmeen päivään sen jälkeen
- Ei tupakointia kolmeen päivään toimenpiteen jälkeen
- Ei saunaa kolmeen päivään toimenpiteen jälkeen
- Ei voimakasta fyysistä rasitusta kolmeen päivään
- Ei suositella tulehduskipulääkkeiden käyttöä kahteen viikkoon toimenpiteen jälkeen
- Suihkussa voi käydä toimenpidepäivänä, mutta aluetta ei saa hieroa
- Kipua voi esiintyä muutaman päivän ajan
- Kylmäpusseja voi käyttää tarvittaessa turvotuksen laskemiseksi

Mesolankoja ei suositella
- Asiakkaille, joilla on arven liikakasvutaipumus
- Asiakkaille, joilla on jokin tulehdus tai infektio
- Syöpäpotilaille
- Asiakkaalle, jolla on diabetes, sydänsairaus, verenohennuslääkitys
- Raskaana oleville ja imettäville äideille Jonna Lehtosella on pitkä pistokokemus, jo vuodesta 2007. Tervetuloa osaaviin käsiin! 


MEDIK8Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:
- Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, - AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
- Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
- Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
- Ammattimaisiin tehoihin.
- Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
- Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
- Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
- Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Ihonhoidon bioteknologia Kun halutaan valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.


SOKEROINNIT

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sokerointi soveltuu lähes kaikkien kehon osien karvanpoistoon. Voit tiedustella lisää sokeroinnista Krisseltä numerosta +358 44 055 5678